Elke verkoop draagt bij aan ons goede doel

projecten

Foto pannenkoeken project ouderen 2.jpg

7 mei 2020
Pannenkoekenactie
Ouderen Bernheze

De pannenkoeken acties in de gemeente Uden bleken ook interesse te wekken in andere gemeenten. Ditmaal werden we gevraagd om een zelfde soort actie op te zetten in de gemeente Bernheze.

 

Nu voor kwetsbare ouderen en mensen met een beperking. 118 adressen zijn gaan smullen van overheerlijke pannenkoeken gebakken door De Koekenbakkers uit Heeswijk Dinther, een ambachtelijk ijsje vers gedraaid door Huize Holland uit Uden met een verrassing van Alledaags Geluk.

1 mei 2020
Alledaagsgeluk voor
Udense gezinnen 

De coronatijd bleek voor een hoop gezinnen niet altijd even makkelijk! Voor ons de reden om ook daarvoor in Uden iets op te zetten. Dat werd een Alledaagsgeluksmoment met onze Aandeslag erin!

 

Even een andere blik op de dag. In samenwerking met Ons Welzijn zijn 120 gezinnen verrast met dit moment wat mede ook mogelijk was gemaakt door Udenfonds.

WhatsApp Image 2020-06-04 at 17.28.15.jp
Foto%20Pannenkoeken%20project%20kwetsbar

15-16 april 2020
Pannenkoeken project
kwetsbare Udenaren

Ditmaal hebben we 200 kwetsbare mensen & familieleden mogen trakteren op twee pannenkoeken, twee bollen ambachtelijk ijs en een inspirerend cadeau.

Dankzij een fijne en soepele samenwerking met Gemeente Uden & Stichting Udenfonds hebben we een tweede grote actie op poten mogen zetten.

 

En wederom waren de enthousiaste reacties hartverwarmend! Heerlijk om nogmaals een grote groep Udenaren te mogen verrassen met deze bomvolle traktatie.

24-26 maart 2020
Pannenkoeken project Ouderen

In deze bijzondere (corona) tijd wilden we graag iets moois betekenen voor ouderen die zelfstandig wonen en hun eten niet meer krijgen via de verzorgingstehuizen ivm de corona crisis.

 

We hebben 200 ouderen wat lekkers en leuks aangeboden namens “De Koekenbakkers” in Heeswijk Dinther, “Huize Holland” en “Alledaags Geluk” gesponsord door het Udenfonds.


•    Een box met twee warme naturel pannenkoeken
•    Bakje poedersuiker
•    Twee bollen ambachtelijk ijs
•    Nagenieten
(25 vragen voor een positieve terugblik op de dag)

Gratis thuisbezorgd en wel.    

Foto pannenkoeken project ouderen.jpg
Foto burendag.jpg

28 september 2019
Burendag

In de gemeente Uden werd op 5 verschillende locaties een buurtpicknick georganiseerd vanuit de Udens Uitdaging. Om een ander te ontmoeten uit je straat, wijk of dorp.

 

Dat vonden wij een super initiatief. Daar werkten we graag aan mee door producten van Alledaags Geluk te doneren om de mensen nog meer Alledaags Geluk te laten ontdekken, ervaren en door te geven!

21 november 2018

Jongeren event

Tijdens dit event in het jongerencentrum met onze mooie bakfiets een bijdrage mogen leveren aan een "Vet event" voor jongeren in Uden!


Jongeren konden ansicht kaarten schrijven voor een ander, we hebben gelukskoekjes uitgedeeld en mooie Alledaags Geluk momenten verzameld waar zij blij van werden.

Foto jongeren event.jpg
Foto kalender ouderen 1.jpg

November 2018
Kalender Ouderen

Samen met het Udenfonds en st. vrienden van de Sint Jan hebben we meer dan 1000 Udense ouderen een Alledaags Geluk kalender aangeboden voor 2019.

 

Deze kalender is door ons ontwikkeld door, met en voor ouderen. De kalender was een weekagenda die je kon neerzetten. Zo stond hij goed in het zicht en nodigde het uit om Alledaags Geluk te ontdekken, ervaren en door te geven.

 

De kalender had daarvoor namelijk iedere week een inspirerende vraag om te ontdekken, een uitdagende opdracht om te ervaren en een mooi moment om te delen.

© 2019 Alledaags Geluk

  • Black Facebook Icon