partners

Mensen met afstand
tot de arbeidsmarkt

Voor onze inpakwerkzaamheden werken we graag samen met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Het mes snijdt dan aan twee kanten!


Op dit moment werken we veel samen
met Gewoon Goed en Blinq.

GewoonGoed.png
Gewoon Goed is hét participatiecentrum van Uden. Centraal staat het idee dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij. In het laagdrempelige centrum geven zij iedereen de mogelijkheid om het allerbeste uit zichzelf te halen op het gebied van werk, wonen, dagbesteding, opleiding, sociale relaties, zingeving, financiën en gezondheid.
 
Zij begeleiden de deelnemers om vanuit hun eigen mogelijkheden een betekenisvolle bijdrage aan de samenleving of arbeidsmarkt te leveren. Ze organiseren hiervoor verschillende activiteiten en bieden dagbestedingsplekken, leer- en werkplekken ontspanningsmogelijkheden en gezonde/bewegings activiteiten. 
BLI-Logo-2018-RGB-1-300x120.png
Bij het leven hoort werk en voor mensen met een beperking kan dit in de vorm van dagbesteding zijn. BlinQ heeft als doel om unieke werkplekken voor iedereen te realiseren. Er is veel aandacht voor structuur en veiligheid die een vaste BlinQ begeleider biedt. De BlinQ begeleider zorgt ook voor vervoer en de administratieve handelingen naar overheidsinstanties.

Werken in een bijzondere omgeving, waar interactie met uitblinkers samenkomt, dit is waar BlinQ voor staat. Diversen bedrijven in de regio Oss, Uden en ‘s-Hertogenbosch zijn de samenwerking met BlinQ al aangegaan. En bieden samen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een unieke werkplek.

© 2019 Alledaags Geluk

  • Black Facebook Icon